elemenateur,
podziękowanie za sprawną transakcję i wyprostowanie mojego błędnego zamówienia. Miło się kupuje u sprzedawcy, który wychodzi na przeciw, mimo, że nie ma takiego obowiązku
elemenateur czy macie na sklepie olej Motul Specific 505.01 5W-40 w bańkach 1L, na zdjęciu jest bańka właśnie taka a kupić można 5 L. Jeżeli macie 1L to w jakiej cenie i jak to w sklepie on-line kupić?
elemenateur, Jak cena za filtr przeciwpyłkowy do Octavii 2 rocznik 2008 1.9 tdi 105KM oraz przeciwpyłkowy do Hyundaia I30 rocznik 2009 benzyna 1.4 109KM
Witam
Proszę o cenę olej Motul 8100 X-cess, 5W-40 5l, oraz filtryleju, powietrza i kabinowy marki MAN do mojej Octavii II 1,6 BSE + przesyłka
oraz cené filtra oleju, paliwa i powietrza do Ibizy 2000 r. silnik 1,9 tdi ALH (tutaj filtry mogá byˆ tańsze z racji na wiek auta) Aha poproszę przy okazji o cenę kompletnego rozrządu do tej Ibizy. [/code]
Filip, nie pomogę, nie byłbym w stanie Ci tego wysłać.
[ Dodano: Czw 13 Lut, 14 11:42 ]
Panowie, gdyby ktoś dostał fakturę z błędną datą wystawienia, proszę o info na PW - mieliśmy chwilowy problem z programem do faktur
Hejka. X-clean+ kosztuje 155zł/5L, Specific 180zł/5L, kurier po wpłacie 15, pobranie 20zł.
Wszystko mam, więc mogę pakować i wysyłać
Pozdrawiam
Grzesiek.
Komentarz